Yritys

Maatili Oy on vuonna 2015 perustettu yritys, joka tarjoaa luotettavia kasvituotannon- ja talouden asiantuntijapalveluita maatalousyrittäjille ja maatalouden sidosryhmille. Keskeiset palvelumme ovat talouden ja kasvituotannon asiantuntijapalvelut. Lisäksi toimimme kouluttajana pienryhmille, sidosryhmille ja asiantuntijaorganisaatioille.

Tarjoamme asiakkaillemme uuden ja asiantuntevan vaihtoehdon tuotannon suunnitteluun, seurantaan ja käytännön neuvontaan. Pidämme tärkeänä, että asiakas saa valita hyvistä vaihtoehdoista itselleen parhaan kumppanin.

Meille on tärkeää, että asiakas tietää kuka tekee, mitä tekee ja milloin tekee. Olemme joustava ja sitoutumaton toimija. Tuotamme monipuolisia palveluita kustannustehokkaasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Keskeisenä tavoitteena ovat pitkäaikaiset ja monipuoliset asiakassuhteet.

Teemme työtä maaseudun kehittämisen näkökulmasta. Maatilayritysten lisäksi meillä on vahvat verkostot muihin alan toimijoihin. Yhdessä teemme töitä menestyvän maatalouden puolesta.

Yrityksen toimisto ja toimipaikka on Iisalmessa. Toimimme ensisijaisesti Pohjois-Savon alueella, mutta tarvittaessa koko Suomen alueella. Kuntien tai maakuntien rajat eivät ole meille este.


Yhteystiedot

Juho Pikkarainen
0400 906231
juho.pikkarainen@maatili.fi

Heidi Jaukkuri
0400 906724
heidi.jaukkuri@maatili.fi

Aukusti Pieviläinen
0400 907275
aukusti.pievilainen@maatili.fi