Ota talous, viljelysuunnittelu ja tukiasiat haltuun

Pärjätäkseen nykyisessä haastavassa toimintaympäristössä maatilayrittäjän on käännettävä kaikki kivet paremman kannattavuuden saavuttamiseksi. Talouden, viljelysuunnittelun ja tukiasioiden kokonaisuus on oltava hallussa.

Me Finanssila ja Maatili olemme aloittaneet yhteistyön, jotta voimme yhä paremmin vastata kasvavien ja kehittyvien tilojen haasteisiin. Pystymme yhdessä katsomaan asiakkaan tilannetta kokonaisvaltaisesti ja tarjoamaan tarvittavat palvelut. Finanssilan ja Maatilin asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua talouteen, viljelysuunnitteluun ja tukiasioihin liittyvissä asioissa.

Finanssilasta löytyy erityisosaamista maatilojen yhtiöittämiseen sekä osakeyhtiömaatilan hallinnointiin ja taloushallintoon. Maatilin erityisosaamista on eri kokoisten tilojen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen liittyvät palvelut talouden, kasvintuotannon ja tukineuvonnan osalta.

Olemme yhdessä paikalla Maitomutka Oy:n navetan avajaisissa Nilsiässä 3.11.2017 klo 10 – 14 ja toivotamme teidät tervetulleeksi keskustelemaan kanssamme ajankohtaisista asioista. Voit tutustua tarkemmin palveluihimme www.finanssila.fi ja www.maatili.fi.

Elisa Nivukoski tj. Finanssila Oy, Juho Pikkarainen tj. Maatili Oy