CashMan

Talous WIKLI -suunnitteluohjelma

Talous WIKLI (entinen CMP) on täysin uudistunut maatalouden tuotannon ja talouden tiedot yhdistävä suunnitteluohjelma. Ohjelmaa voi käyttää monipuolisesti tuotannon ja talouden suunnitteluun. Ohjelma on WikliSoft Oy:n tuottama ja ylläpitämä ohjelma.

Talous WIKLI taipuu moneen tilanteeseen

Ohjelmalla teemme maksuvalmius- ja kannattavuuslaskelmia moniin eri tilanteisiin. Talous WIKLI soveltuu muun muassa tuotannon suunnitteluun, investointien suunnitteluun, sukupolvenvaihdosten suunnitteluun, tuotantosuunnan muutosten suunnitteluun ja taloudellisissa ongelmissa olevien tilojen tuotannon ja talouden suunnitteluun.

Ohjelman etuja ovat yhteensopivuus Maatalousneuvos -ohjelman kanssa sekä jatkuva ohjelman kehittäminen ja päivittäminen. Ohjelma on viimeisen vuoden aikana kehittynyt todella paljon.

Laskelmien lisäksi opastamme ohjelman käytössä

Teemme ohjelmalla töitä päivittäin ja tunnemme ohjelman hyvin. Laskelmien lisäksi voimme opastaa ohjelman käytössä. Uuden ohjelman käyttö voi olla alussa haastavaa. Muutaman tunnin ohjauksen jälkeen ohjelmaa on jo huomattavasti helpompi ja sujuvampi käyttää.

 


Yhteystiedot

Juho Pikkarainen
0400 906231
juho.pikkarainen@maatili.fi

Heidi Jaukkuri
0400 906724
heidi.jaukkuri@maatili.fi