Maksuvalmiuslaskelma

Maksuvalmiuslaskelma eli likwi on erinomainen apuväline, kun halutaan tarkastella ja suunnitella maatilan toimintaa ja taloutta pitkällä aikavälillä. Maatilat tarvitsevat maksuvalmiuslaskelmia moneen tarkoitukseen, esimerkiksi investointeja, maksuvalmiuden hallintaa ja sukupolvenvaihdoksia varten. Laskelman toteutumisen seuranta eli laskelman päivittäminen on erittäin tärkeää.

Maksuvalmiuslaskelma eri tilanteisiin

Teemme maksuvalmiuslaskelmia Cashman -ohjelmalla. Olemme tehneet laskelmia moneen tarkoitukseen usean vuoden ajan. Jos suunnitelmissa on esimerkiksi tuotantosuunnan muutos, investointi tai toiminnan kehittäminen ja kannattavuuden parantaminen, niin me olemme sopiva yhteistyökumppani. Teemme realistisia laskelmia yrittäjän päätöksenteon pohjaksi.

Mitä laskelma maksaa

Laskelman hinnoittelussa käytämme kiinteää tuntihintaa. Laskelman tekoon voi hakea tukea esimerkiksi kunnan maataloustoimistosta ja ne ovat hyväksyttäviä kustannuksia myös investointi- hankkeessa. Hyvä suunnittelu ja realistiset laskelmat maksavat vuosien kuluessa itsensä moninkertaisesti takaisin

Ota yhteyttä


Yhteystiedot

Juho Pikkarainen
0400 906231
juho.pikkarainen@maatili.fi

Heidi Jaukkuri
0400 906724
heidi.jaukkuri@maatili.fi